13 juni 2012

©GoBKD™®

Som ni kanske har märkt så har det varit dåligt med visuell stimuli från oss Bakadgossar framför kameran den senaste tiden. Detta har berott på både det ena och det andra, men en stor del är nog bristen på en någorlunda enkel och fungerande rörligbildupptagningsapparat. Den jag har haft spelade in på mini-DVD, vilket är ett jävla gissel att få från ax till limpa, och det finns en del material som fortfarande ligger som en rutten deg utspridd på flera olika datalagringsmedium.

Som lösning på detta problem har vi i Bakad nu skaffat oss en ny videoupptagnings apparat, och efter en vända förbi Clas Ohlson och lite mekning i verkstaden har jag med hjälp av Filop nu lyckats åstakommit följande makalösa mackapär.

BAKAD™ presenterar stolt: ©GoBKD®:


Denna utrustning kommer fr.o.m. nu ALLTID följa med ut i vått och torrt, och kommer förhoppningsvis fånga alla möjliga skeva manövrar våra fagra krigare kan åstakomma.

Att vi befinner oss i olika städer kommer förhoppningsvis inte sätta allt för mycket käppar i hjulen, utan ser detta mer som en möjlighet till att få material runt omkring i vårt avlånga land.

Jag lovar dessutom att det inom en snar framtid kommer uppladdas ett stycke visuell stimuli i tvivelaktig kvalité (I dubbel bemärkelse) från forna sessions för att maka plats åt framtida krispa klipp.