30 aug. 2013

Splooge

Wow, har Internet levererat idag eller? Som alltid kör vi här på Bakad-redaktionen endast med det senaste exklusiva så därför länkar jag nu ett halvår gammalt klipp på det bästa en man kan få, Austyn Gillette. Klippet kommer säkert från någon rulle, men jag har för mycket halsbränna för för att gita researcha.



Och SOM han kör, den jäveln. Kommer behöva använda både fingrar och tår för att räkna alla nya hål denne man fläker upp i stritan, herre min kors. Och kolla in backside smeden han lägger vid minutstrecket och begrunda ditt jävla liv, käre läsare.



Här sitter du i dina kalsonger och arbetskängor och ser denna otroliga varelse manövrera ett spett så effektivt att du känner kolesterolet från thaikuben du käkade till lunch täppa igen ryggmärgen på dig, samtidigt som han är så estetiskt tilltalande att du antagligen hade kunnat dränka en herrelös hund i din flickväns underbyxor om du hade visat en bild på honom i fyra sekunder, TROTS att han är klädd som en Draco Malfoy som i blindo våldsrånat Hästa-Freddies garderob.

Helvete så fint.