7 mars 2013

Första uteskibben!

Om det är något som kan få mitt urethanhjärta att smälta av lycka så är det första dagen på året det vankas uteskate. Datumet då detta inträffade 2013 var 1 mars, då solen stod så nära zenit den kan göra, och värmen  var påfallande. Vi sket i våra respektive sysslor och drog till det första bästa stället med så liten gruskvot som möjligt. Valet föll på Actionparken.

Om man hade frågat mig en dag i Augusti om jag var sugen på att dra till AP, så hade svaret blivit ett rungande NEIN. Inte för att Actionparken är SÅ dålig, men jag skejtar hellre ett grusfritt slappyspot 9/10 dagar i veckan. 

Denna dag var det dock det perfekta stället att åka på. I princip inget grus/glas/kickbikes att fasta i, och känslan av att åka bräda och göra diverse manövrar under en bar himmel efter flera månaders berg- soprum- och parkeringshusnötande var näst intill en euforisk känsla! Man säger ju att bilder säger mer än 1000 ord, så här kommer det ett urval i både stilla och rörligt format: 

Adam var förste kämpe på plats. (!!!)

 Bonelessarn's pöjk.

"Så jälle gött!"

 William Gonzalez Persson - Crossbone

 Fille hade sovit noll timmar. Life of a arbetslös.

 An10 - Nosegrind. 

 William Gonzalez Persson - Fs IndyMed detta inviger vi nu 2013 på riktigt, och satsar på att förse oss med riktigt mycket dumma/intetsägande/coola/konstiga/fula/fräna manövrar tills vintern kommer igen!